DAZZLE S UPGRADE PACK

If you haven't already done so, upgrade your game by downloading Dazzle's all-in-one upgrade pack. It comes with everything you need for today's servers. Does your blue bar freeze when joining servers? Do you lag in games? Do you get an annoying siren in Phobik's Servers? This is what you need. CLICK HERE TO DOWNLOAD.

talking bots?

Modding questions, answers, help.....

Moderators: Warfare, Admin, Moderator

Re: talking bots?

Postby Ice mom KT on Wed Aug 12, 2009 2:56 am

Thx Dazzle. Next, do you know how I can change the "you have been eliminated press space" message? Also is there a way to change the "ice mom KT has been eliminated by Dazzle UF" message? Im just wondering because I think it would be cool in my sever.
Image
User avatar
Ice mom KT
Need Major Repair
Need Major Repair
 
Posts: 768
Joined: Thu Mar 19, 2009 5:32 pm
Location: Bay Area - California
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: talking bots?

Postby Taylor on Wed Aug 12, 2009 8:23 am

there is, i have no idea how though. i do know there is...
I signed up on New Years!
Macs Rule!
Proud BMT Member
Image
User avatar
Taylor
Need Major Repair
Need Major Repair
 
Posts: 1201
Joined: Thu Jan 01, 2009 8:34 pm
Location: ERROR
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Re: talking bots?

Postby Dazzle on Wed Aug 12, 2009 10:04 am

to change the messages use the tank2.cs

which you will find in game/server/scripts

If you dont have the tank2.cs and only have tank2.cs.dso you need to download the .cs file from here: http://www.planetthinktanks2.com/supra/ ... /tank2.zip
User avatar
Dazzle
Evil Site Admin
Evil Site Admin
 
Posts: 1318
Joined: Fri Dec 29, 2006 6:59 am
Location: London, England
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Re: talking bots?

Postby Ice mom KT on Thu Aug 13, 2009 1:42 am

Do i need to add any exe commands to my mian.cs?
Image
User avatar
Ice mom KT
Need Major Repair
Need Major Repair
 
Posts: 768
Joined: Thu Mar 19, 2009 5:32 pm
Location: Bay Area - California
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: talking bots?

Postby Dazzle on Thu Aug 13, 2009 8:35 am

:above: I am not 100% sure. Best thing to do is install the tank2.cs and delete the tank2.cs.dso, make the text adjustments in the tank2 for the hit space thing and fire up a DEDICATED server and see if all is good, when you fire the DEDICATED server the tank2.cs should compile the dso. If for some reason it does not just add an exec line to the main.cs executing the tank2.cs
User avatar
Dazzle
Evil Site Admin
Evil Site Admin
 
Posts: 1318
Joined: Fri Dec 29, 2006 6:59 am
Location: London, England
Has thanked: 2 times
Been thanked: 15 times

Re: talking bots?

Postby Ice mom KT on Thu Aug 13, 2009 10:19 am

Great dazzle! I got it working 100% BTW it did need an exec command.
Code: Select all
exec("game/server/scripts/tank2.cs");
Oh dont forget to stop by my server when you have the time. Some of the things I put in there are hilarious! Way off topic... when are you going to get your old paradise lost mods up and running again?
Image
User avatar
Ice mom KT
Need Major Repair
Need Major Repair
 
Posts: 768
Joined: Thu Mar 19, 2009 5:32 pm
Location: Bay Area - California
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Previous

Return to Modding

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron